In de maand augustus zijn er twee evenementen die u niet mag missen :

– Op zaterdag 15 augustus 2015 van 14.30 uur tot 20.00 uur zal het Edings Schaakbord in het Park van Edingen een stand schaken met reuzeschaakbord houden ter gelegenheid van de festiviteiten in het kader van de rondleidingen georganiseerd door het Cultureel Centrum.

– Vanaf woensdag 19 augustus tot en met zondag 23 augustus 2015 zal in het kader van de voormalige Sint-Adriaansabdij (zie foto hieronder) het 31e Open internationaal schaaktoernooi van Geraardsbergen plaatshebben, waaraan ook niet-aangesloten spelers mogen deelnemen.
Bovendien kunnen de deelnemers aan het Open op dinsdag 18 augustus om 19.00 uur meedoen aan een simultaan met 30 tegen de jonge Geraardsbergse Internationaal Grootmeester Tanguy Ringoir, uiteraard zolang er plaatsen vrij zijn.
Bent u geïnteresseerd ? Contacteer Dirk Flamée om de voorwaarden te kennen.

+32(0)55/ 42.21.38 of GSM +32(0)488/ 22.99.01

E-mail: vptdchess@skynet.be

Website : http://users.skynet.be/vptd/

abdij en koetshuis
We herinneren u eraan dat het Edings Schaakbord elke vrijdag open is vanaf 19.30 uur in het Instituut Albert I in Edingen, behalve uiteraard op vrijdag 21 augustus (we nemen deel aan de zomerblitz van het Open van Geraardsbergen).